Despre Dani Grigore

 

MISIUNEA DANIGRIGORE.RO

Bună, sunt Dani Grigore și misiunea mea este o Românie cât mai sănătoasă.

DaniGrigore.ro este principila sursă de informații dedicată celor ce doresc să slăbească.

Nu vei slăbi prin programe sau diete miraculoase, ci prin muncă constantă. E greu să auzi așa ceva, dar acesta este singurul mod în care reușești să obții stilul de viață și corpul mult visat.

Este greu să-ncepi să faci fitness pentru a slăbi, dar nu ești singur, sunt aici să te ajut să treci peste acest prim hop, să te susțin și să te inspir în atingerea scopului mult dorit.

 

DESPRE MINE

dani grigore antrenor personal

Fiecare realizare a mea s-a produs după o coincidenţă mai mult sau mai puţin fastă, dar am depăşit toate etapele cu răbdare şi cu zâmbetul pe buze.

Pasiunea mea pentru fitness a început la vârsta de 20 de ani, în urma unui accident de motocicletă, mai precis, ca o formă de recuperare. Iar cum nimic nu este întâmplător în viaţă… am început să mă dedic cât mai mult.


Prima zi în sala de sport a fost ca o ploaie în deşert, m-am simţit foarte bine şi m-am decis să nu renunţ niciodată la această activitate. În schimb, am renunțat la o facultate din Marea Britanie (unde beneficiam de bursă), după doi ani de studii, pentru a mă întoarce în România, din dorinţa să devin antrenor personal.

Șapte ani de fitness și rezultatele a 1000 de clienți m-au convins să creez acest site pentru a te ajuta să faci primii pași către corpul mult visat.

 

CITESTE BLOG MEU