Eu as aprecia cu nota 10 rezultatele obtinute de Dani Grigore, atat cu mine cat si cu sotul meu.

O sa incep prin a spune ca este singura persoana care a reusit sa ma convinga sa-mi schimb alimentatia.

Pana la 1 septembrie 2016 nu mancam decat ciocolata, biscuiti, produse de patiserie si tot ce poate fi mai nociv. Dar de cand am inceput colaborarea cu Dani sunt total schimbata.

Colegele mele de munca ma intrebau de ce “mi-a interzis” Dani sa mai mananc toate acele alimente, avand in vedere ca am un metabolism foarte bun si nu ma ingrasam deloc. Simplu: efectele acestui stil haotic de a manca, care ma caracterizat pana nu demult, avea alte consecinte asupra mea: zilnic dureri de cap, nervi, energie scazuta, oboseala accentuata… Si as mai putea continua.

Trebuie sa recunosc ca, la prima noastra intalnire, cand imi spunea ce beneficii va avea asupra mea schimbarea alimentatiei, sau un antrenament de lucru la sala serios, ma gandeam ca vorbeste din carti. Apoi, la cat sunt eu de slaba nu credeam, si o spun la modul cel mai serios, ca voi suferi cine stie ce schimbări vis-a-vis de aspectul corpului meu. Dar acum sunt posesoarea unui corp mult mai tonifiat si cu un aspect sanatos.

Indirect, tot acest program si stil de lucru “impus” de Dani, a avut efect si asupra sotului, care a reusit sa slabeasca. Practic a reusit sa ne motiveze extrem de mult pe amândoi.

Cine a lucrat cu el stie cum spune : “calitate“. Eu, personal, il recomand tuturor celor care vor rezultate si se tin de treaba. Lucru foarte important, pentru ca antrenorul nu trebuie evaluat decât după rezultatele pe care le obtine cu persoanele intr-adevar implicate.

Mult succes Dani! O sa ajungi departe daca o sa continui tot asa.

Leave A Reply:

(optional field)

No comments yet.