Salut , numele meu este Pancu Razvan si am 32 de ani .

razvan-pancu

Cand ai inceput sa lucrezi cu Dani Grigore?

Am inceput sa lucrez cu Dani Grigore in urma cu 2 luni.

Ce greutate aveai cand ai inceput antrenamentele personale/grup training?

La inceput am avut 118kg In 20 de antrenamente am ajuns la 110 kg , (-8 KG , -8 CM Talie , -5 CM Burta , -3 CM la Picioare ) , toate astea in baza unor masuratori efectuate de sotia mea acasa.

De cate ori pe saptamana faci antrenamente?

In prezent merg la antrenamente in mod constant de 3 ori pe saptama in cadrul Group Trainning si ori de cate ori am ocazia cu fiul meu .

Cum ai reusit sa incluzi miscarea in viata ta de zi cu zi?

M-am hotarat sa devin activ fizic datorita unei pritene care in mod fenomenal a reusit in 2 luni sa aiba rezultate laudabile , lucru care mi-a dat incredere ca acest program chiar functioneaza. Ca sa fiu sincer am zis : “daca a reusit ea , trebuie sa reusesc si eu”.

Care a fost cea mai mare provocare a ta atunci cand ai inceput antrenamentele personale/ grup training?

Cea mai mare provocare a fost apetitul meu exagerat si vechile obiceiuri alimentare care se uita greu, preferinte pentru anumite produse culinare, de patiserie sau fast food.

Pe parcurs antrenamentelor ai avut tentatia sa renunti?

Recunosc ca dupa primele 2 antrenamente am vrut sa renunt din cauza febrei musculare si de rusine ca majoritatea cursantilor din grup executau toate exercitiile pe cand eu reuseam sa fac poate 40% din ele. Insa motivarea mea a venit din interior si sper sa tina pana la adanci batraneti.

Ce a fost mai greu pentru tine? 

Acest program a meritat toate eforturile si sacrificiile depuse si cu toate ca maine incep a 3 a serie ma simt de parca cele 2 nici nu au mai fost , ma simt plin de energie si dornic de a realiza MULT MAI MULT. Imi place sa cred ca doar ce am pornit la drum , si ca nu sunt singur, am alaturi de mine un om extrem de devotat in persoana lui Dani Grigore care in momentul cand a zis ca vrea sa devenim prieteni am crezut ca e doar strategia lui de marketing. Insa in cele 2 luni mi-am dat seama cat de gresit este sa judeci oamenii dupa aparente.

Ce sfaturi ai pentru cei care vor sa-si schimbe stilul de viata?

RABDARE , RABDARE , RABDARE , si multa vointa , determinare si se rezolva .Este fun sa faci sala alaturi de oameni normali , care nu doresc sa apara pe coperti ci doar sa fie sanatosi . Suntem un grup de oameni normali care vor sa fie sanatosi si doresc sa dea burta jos. Aparitiile pe coperti sunt pt cei care ne sunt mentori si modele de stil de viata.

Nu consider ca am mutat muntii din loc , insa am inceput sa car pietre din gramada. Traiti sanatos macar pentru cei dragi voua !!!

Leave A Reply:

(optional field)

No comments yet.